Погледајте остале делатности:


Сервис аутомобила

Продаја грађевинског материјала


Продаја наших пећи субвенционисаним кредитима код свих банака у Србији!

Пример:
Banca Intesa
субвенционисани кредитни аранжман
- 12 - 60 месеци
- 6% годишња камата
- 0,5 провизија банке
- без учешћа

Потребно је да нам се обратите за предрачун.ФЕДРА ПЕЋИ


                             
           

Пример економичности наших пећи:
Федра 100 је пећ капацитета 100м2 грејног простора.
Потребна количина угља за друге врсте пећи је око 10 тона по сезони, док наша пећ са својом високим степеном искоришћења све то одрађује и загрева са свега 2 тоне угља по сезони.
Поред изузетне економичности наше пећи су еколошке.


Пећ за стварање и сагоревање биогаса из угља, биомасе и других чврстих горива, потпуно је нов производ на нашем и светском тржишту.
Пећ нема класично ложиште, решетку, пепељару и никакав алат и прибор за руковање. Састоји се од измењивог пламеника који је перфориран по целом ободу, који је постављен у метални оквир који је преграђен покретном преградном плочом у висини горњег дела пламеника на доњу зону усисавања ваздуха и горњу зону сагоревања у коју су постављене плоче и за задржавање топлоте и најфинијих честица пепела. Потпала горива у пламенику се врши одозго са истовременим довођењем ваздуха са свих страна по целом ободу, чиме се омогућује потпуно сагоревање чврстих горива, без дима, загађивања околине и димовода, тако да их у току целе грејне сезоне није потребно чистити.
У три измењива пламеника обезбеђено је довољно огрева за 24 часа, једноставно руковање, максимална чистоћа просторија и минимално време за опслуживање (15 минута у току 24 часа).